avantaje Revolut Romania

Avantajele Revolut

Cu siguranta auzi des printre prieteni sau pe net discutandu-se despre Revolut, insa mai putin despre avantajele Revolut. In acest articol iti  vom spune exact care sunt aceste avantaje. Vei sti astfel daca Revolut este o banca potrivita pentru tine sau nu.

Cele mai importante din avantajele Revolut

Lista este destul de lunga, si unele avantaje sunt mai importante decat altele in functie de necesitatile tale. Exista insa cateva avantaje Revolut apreciate de majoritatea utilizatorilor:

 • nu e nevoie sa completezi nici o hartie pentru deschiderea contului si utilizarea serviciilor financiare ale Revolut
 • transfer de bani in Romania, si din Romania, international, foarte rapid si fara comisioane, fara birocratie
 • beneficiezi de cel mai bun curs valutar existent
 • transferuri bancare internationale foarte avantajoase
 • platesti cu cardul in strainatate fara comisioane
 • nu sunt necesare verificari de cont pentru a putea folosi aplicatia
 • foarte simplu de instalat si setat
 • beneficiezi de un cont bancar nou, complet functional, mult mai rapid decat la o banca traditionala
 • aplicatia Revolut este disponibila si in limba romana
 • cont bancar gratuit in mai multe valute
 • multiple optiuni de securitate si prevenire a fraudelor
 • banii tai sunt asigurati de Revolut Bank pana la 100.000 euro de persoana

Dintre acestea, cateva sunt apreciate in mod special de utilizatorii romani, mai ales de romanii care calatoresc sau lucreaza in strainatate: in Germania, UK, Spania, Italia, Norvegia, Olanda, Danemarca, etc. Acestia au nevoie sa efectueze frecvent schimburi valutare sau sa achite diverse cheltuieli cu cardul, fara sa le fie frica ca vor fi taxati cu diverse comisioane ascunse in astfel de situatii.

De asemenea, romanii din Germania, Italia, Spania cauta modalitati de transfer bani international pentru a putea trimite bani in Romania, sau sa primeasca bani din Romania, rapid, fara comisioane.

Daca te afli intr-una din aceste situatii, vei putea benefcia din plin de avantajele Revolut la transferuri internationale si schimb valutar.

Iata asadar cele mai apreciate avantaje Revolut pentru romanii din strainatate:

Plata cu cardul in strainatate, sau retragere numerar, fara comisioane

Fie ca te afli in Romania, Germania, Spania, Italia sau UK, vei putea achita cu cardul Revolut fara comisioane sau taxe ascunse. La fel, vei putea achita online, cu telefonul sau cardul Revolut virtual, in aceleasi conditii aventajoase, oriunde te-ai afla.

Poti de asemenea sa faci retragere numerar in strainatate, la cel mai avantajos curs valutar, indiferent daca scoti bani de la bancomat din Germania, UK, Spania sau Italia.

Beneficiezi de cel mai bun curs valutar euro, lira sau alte 31 valute

Poti efectua schimburi rapide, gratuite, la cel mai bun curs euro leu, lira leu sau alta valuta. Trebuie sa sti ca schimburile valutare euro-leu, lira-leu etc., sunt comisionate in weekend intre 0.5% si 1% in functie de tipul de cont pe care il ai la Revolut.

Transferuri internationale gratuite intre clientii Revolut

Indiferent daca te afli in Germania, Italia, Spania sau in afara EU, poti efectua transfer international gratuit catre un alt cont bancar Revolut. In cateva secunde, indiferent de tara, cont sau moneda, banii sunt transferati in contul beneficiarului.

Cardul Revolut, perfect pentru romanii din Germania, UK, Italia, etc

Cardul Revolut este acceptat de majoritatea bancilor din lume, astfel ca vei putea achita cu el la orice POS din Germania, Spania sau Italia. Vei putea de asemenea face retrageri de numerar de la bancomatele din UK, Germania, Italia sau alta tara din strainatate gratuit.

Gasesti aici mai multe detalii despre Deschiderea unui cont Revolut >>>