Card Revolut Plus, avantaje si dezavantaje

Card Revolut Plus, avantaje si dezavantaje

Card Revolut Plus ofera cateva avantaje in plus fata de cel standard si costa 14.99 lei / luna. Are insa mai putine facilitati decat cardul premium. Totusi, poti sa il folosesti cu succes in Marea Britanie, Germania, Olanda, Danemarca. Sau sa il lasi acasa in Romania, dar ai de achitat comisionul de mentenanta daca vrei sa ramana valid.

Avantajele unui Card Revolut Plus

La fel ca si cel standard, cardul Revolut Plus are ca principal avantaj schimbul valutar la cel mai bun pret din piata.

Pentru romanii care lucreaza in strainatate, in Marea Britanie, Germania, Danemarca, Norvegia, Olanda, etc. este foarte important sa poata face transferuri catre familie rapid si in siguranta. Cu un astfel de cont, poti sa trimiti bani din strainatate prin Revolut gratuit.

Cele mai importante avantaje ale cardului Revolut Plus sunt:

 • Bineinteles ai cursul valutar cel mai avantajos atunci cand faci schimb valutar sau platesti in alta valuta. Fie ca platesti euro in Germania, ori lire sterline in UK, ai instant cel mai bun curs valutar din piata, fara comisioane.
 • La fel ca si cardul standard, poti sa folosesti cardulRevolut Plus cam la orice banca sau ATM din Germania, Marea Britanie, Olanda, Danemarca si in general EU. Poti sa platesti in valuta in aceste tari, sau sa scoti bani de la bancomat, la cel mai bun curs valutar leu-valuta.
 • Ai la dispozitie si un card virtual la care nu ai limita pt. platile electronice.
 • Numar nelimitat de carduri virtuale de unica folosinta care expira dupa efectuarea platii. Esti astfel ferit de riscuri de frauda, indiferent ce plati electronice efectuezi.
 • Prin aplicatia de pe telefon controlezi toate aspectele cardului Revolut Plus. Esti mult mai relaxat in privinta securitatii cardului decat in cazul altor banci.
 • De fiecare data cand faci cheltuieli ai notificari pe telefon. Aceste se grupeaza in categorii ce iti permit sa iti faci o idee mult mai exacta despre cum se cheltuiesc banii tai de-a lungul timpului.
 • Ai doua conturi Revolut Junior gratuite cu facilitati dedicate acestui segment

Aici gasesti mai multe aspecte despre avantaje si dezavantaje card Revolut Standard >>

Dezavantajele cardului Revolut Plus

Chiar daca nu este gratuit, cardul Revolut Plus are mai putine facilitati decat un cont Premium. Aceste lipsuri pot fi considerate niste dezavantaje:

 • Esti limitat la 800 lei retrageri cash luna de la bancomat, chiar daca nu e o limita la numarul de retrageri. Peste aceasta suma ai comision de 2%. Majoritatea platilor se fac acum online, unde cardul Plus nu are limita sau comisioane.
 • Ai limita de 5.000 lei lunar pentru schimburi valutare gratuite. Peste aceasta suma se achita comision de 0.5%.
 • Schimburile valutare din weekend sunt comisionate cu 1%
 • Nu ai transferuri bancare internationale necomisionate.

Poti sa iti deschizi un cont si sa afli mai multe detalii chiar pe site-ul Revolut, sectiunea card Plus >>