Card Revolut Standard gratuit

Card Revolut Standard gratuit

Card Revolut Standard este, asa cum ii spune si numele, optiunea standard, de baza, dintre cardurile Revolut. Este gratuit, in sensul ca nu se aplica nici o taxa de administrare a cardului. Asadar, poti sa il iei cu tine in Marea Britanie, Germania, Olanda, Danemarca. Sau sa il uiti acasa in Romania, nu ai de achitat comision de mentenanta.

Avantajele unui Card Revolut Standard gratuit

Poate cea mai mare parte a publicitatii Revolut a venit tocmai din avantajele acestui Card Revolut Standard gratuit. Facilitatile acestuia au devenit populare printre multi clienti care cautau o alternativa la comisioanele bancilor clasice aplicate la schimburi valutare, transferuri internationale, etc.

De asemenea, romanii care lucreaza in strainatate, in Germania, in UK, Danemarca si in special Marea Britania l-au adoptat pe scara larga. Usurinta cu care pot face transferuri catre familie e cu siguranta un motiv. Practic sa trimiti bani din strainatate prin Revolut e gratuit.

Iata cele mai populare din aceste avantaje ale cardului standard Revolut:

 • Principalul avantaj al cardului Revolut este cursul valutar mai bun decat la orice banca sau casa de schimb. Astfel, daca ai de facut plati in euro in Germania, sau lira sterlina in Marea Britanie, conversia valutara se face pe loc la cursul pietei, fara comisioane.
 • Cardul este acceptat de majoritatea bancilor din lume, deci si de catre aproape toate ATM-urile. Prin urmare poti face plati, sau retrage numerar de la bancomat, in multe valute, fara sa mai fie nevoie sa ai cont sau cash in valuta respectiva. Retragerile cash necomisionate de la ATM sunt limitate la 800 lei lunar.
 • Beneficiezi si de un card virtual cu care poti face plati online nelimitat.
 • Ai un numar nelimitat de carduri virtuale de unica folosinta pe care le poti genera cand ai de facut plati pe site-uri unde nu vrei sa iti introduci datele cardului curent. Dupa efectuarea platii aceste carduri expira, astfel ca un mai pot fi accesate si nu mai prezinta nici un risc de frauda.
 • Ai control absolut asupra cardului, poti oricand sa il dezactivezi, blochezi, limitezi etc. din aplicatia de pe telefon.
 • La fiecare plata cu cardul Revolut primesti notificare pe telefon de la aplicatie. Toate aceste plati si cheltuieli se grupeaza automat in statistici in aplicatie, pe categorii, si iti permit sa vezi rapid pe ce ti se duc banii.
 • Poti atasat si un cont gratuit Revolut Junior
 • Bineinteles, este gratuit, adica ai costuri lunare de administrare card zero

Poti afla in acest articol mai multe avantaje si beneficii Revolut >>

Dezavantaje ale cardului gratuit de la Revolut

Ca orice produs, mai ales unul gratuit, cardul Revolut standard are si o serie de limitari, care pot fi considerate la un moment dat dezavantaje:

 • Esti limitat la 800 lei lunar, maxim 5 retrageri cash de la bancomat necomisionate. Peste aceasta suma se comisioneaza cu 2%. Majoritatea platilor se fac azi electronic insa, si aici nu ai limita sau comisioane.
 • Esti limitat la 5.000 lei lunar schimburi valutare necomisionate. Peste aceasta suma se comisioneaza cu 0.5%.
 • Pentru schimburile valutare efectuate in weekend ai comision de 1%
 • Nu include transferuri bancare internationale gratuite / necomisionate.

Poti sa iti deschizi un cont si sa afli mai multe detalii chiar pe site-ul Revolut, sectiunea cont Standard >>