Revolut contact Romania

Revolut contact Romania

Daca aveti probleme in gestionarea contului sau cardului Revolut, cea mai buna optiune de rezolvare este sa luati legatura cu departamentul Revolut contact Romania. Acest articol actualizat despre variantele de contact Revolut prin chat, telefon, email, va pune la dispozitie informatiile de care aveti nevoie pentru a rezolva problemele cu cardul sau contul dvs.

Revolut contact Romania numar de telefon

Puteti contacta Revolut telefonic la numarul +37052143608. La acest numar de telefon puteti sa va blocati cardul sa sa obtineti informatii despre cont, card, transferuri si alte operatiuni bancare. Fiind o linie telefonica robot, nu veti putea discuta direct cu un agent de asistenta Revolut la acest numar de telefon.

Asistenta telefonica cu un operator live nu este disponibila la Revolut, decat prin intermediul chatului din aplicatie.

Pentru a comunica live cu un agent de asistenta al echipei de suport Revolut trebuie sa utilizati chatul din aplicatia Revolut care o aveti instalata pe telefon. Pentru aceasta trebuie sa fiti logat in aplicatie cu contul dvs. si sa asteptati sa va preia un agent de la departamentul de asistenta Revolut.

Serviciu Clienti Revolut contact Romania

Serviciu Clienti Revolut pentru clienti din Romania este disponibil asadar exclusiv prin intermediul chatului din aplicatie. Exista de asemenea optiunea de contact departament clienti prin email.

Asa cum aratam si in sectiunea de mai sus, nefiind disponibila asistenta telefonica live, nu exista nici un numar de telefon special dedicat serviciului clienti Revolut Romania. Daca sunteti client Revolut Romania puteti apela la serviuciu clienti prin chatul din aplicatie, sau puteti utiliza numarul de telefon +37052143608 pentru suport robot automatizat.

Email Revolut contact Romania

Daca problema pe care o intampinati nu este urgenta, puteti apela la Revolut contact Romania si prin email. Trebuie sa va inarmati cu rabdare, deoarece este o varianta de suport clienti care are un timp de raspuns mai lung.

Nu exista un formular de contact Revolut pe site-ul lor, astfel ca puteti trimite un mesaj direct din adresa dvs. de email.

Daca necesita asistenta sau suport Revolut puteti trimite email la adresa feedback@revolut.com

Daca doriti sa faceti o plangere sau reclamatie, ori doriti sa apelati la contact Revolut Romania pentru alte aspecte, puteti trimite email la adresa formalcomplaints@revolut.com

Suport clienti Card Revolut Romania

Daca doriti blocarea cardului Revolut puteti apela numarul de telefon +37052143608 si sa urmati pasii indicati de robot. Cea mai rapida varianta de blocarea card Revolut este utilizarea optiunilor din aplicatie.

Suport clienti Card Revolut Romania live exista doar prin intermediul chatului din aplicatie si este disponibil non stop. Aici puteti apela prin chat la ajutorul unui operator serviciu clienti card Revolut.

Contact Revolut Romania prin Chat live suport clienti

Din aplicatie puteti accesa chatul pentru suport clienti al departamentului de contact Revolut. Apasati pe cercul din stanga sus pentru a intra in sectiunea Profil din aplicatie. Aici accesati Help si apoi New chat.

In prima faza o sa fiti preluat de Rita, botul automat de chat Revolut. Pentru a trece peste acesta, tastati in campul de chat „live agent”. Astfel veti intra in contact live cu un agent suport clienti Revolut Romania. Va trebui sa asteptati ca unul din agentii de asistenta Revolut sa fie disponibil pentru a va acorda suport live.

Functia de suport Revolut prin chat este disponibila doar in aplicatie, nu si pe site-ul revolut.com Pentru a intra in contact live Revolut cu un agent de suport clienti trebuie sa aveti un cont activ si sa fiti conectat la acesta in aplicatie.

Contact serviciu clienti Revolut Business

Daca aveti un cont de Revolut Business si doriti sa contactati un agent pentru suport live, beneficiati de prioritate in acordarea de asistenta. Suportul se acorda tot prin intermediul chatului, insa clientii business beneficiaza de o echipa dedicata de suport Revolut. Chatul pentru suport Revolut Business se acceseaza la fel ca si orice alt client din aplicatia de pe telefon.

Program serviciu clienti Revolut Romania

Programul serviciului clienti Revolut este non stop, atat prin chat live cat si la numarul de telefon automatizat +37052143608. Clientii Revolut Business, sau detinatorii de carduri Premium sau Metal, beneficiaza de prioritate in contact departament asistenta Revolut, fiind unul din beneficiile conturilor premium.

Pagina de ajutor Revolut Romania

In pagina de ajutor Revolut gasiti raspunsuri detaliate la toate intrebarile frecvente care pot sa apara la utilizarea cardului, contului sau aplicatiei. Gasiti aici suport si raspunsuri la intrebari legate de tranzactiile efectuate, gestionarea contului si a cardului Revolut, alimentarea contului, transferul de bani in Romania si in strainatate, etc.

Sectiunea de suport Revolut este organizata asemanator unei pagini de intrebari frecvente si contine destul de multe detalii. Informatiile de aici sunt organizate pe categorii, personal si business, astfel incat sa gasiti cat mai rapid ajutorul Revolut de care aveti nevoie.

Puteti accesa pagina de ajutor si contact Revolut Romania la adresa https://www.revolut.com/ro-RO/help

Contact comunitatea Revolut

Exista o comunitate virtuala Revolut cu care puteti intra in contact chiar pe site-ul https://community.revolut.com/ Discutiile deschise acolo sunt organizate pe categorii:

  • Bug-uri si erori
  • Feedback
  • Sugestii
  • Travel
  • Revolut Business

Comunitatea Revolut functioneaza asemanator unui forum de discutii. Sunt destul de multi participanti la discutii cu care puteti intra in contact si de la care puteti primi ajutor in problemele pe care le aveti cu Revolut. Daca sunteti deja inregistrat puteti sa va logati, sau sa va inregistrati in comunitate cu adresa de email si numarul de telefon pe care aveti instalata aplicatia Revolut.

Sediu Revolut Romania

Din 2022 sediu Revolut Romania este oficial in Bucuresti. Conform ANAF, denumirea agentului economic este REVOLUT LTD LONDRA SUCURSALA BUCURESTI.

Sediu Revolut Romania se afla asadar in Bucuresti, la adresa B-dul DIMITRIE POMPEIU 5-7 Et:2 CORP B, BIROU 229A ,CLADIREA HERMES BUSINESS CAMPUS Bucureşti sect 2.

Banca Revolut Bucuresti

Mai jos aveti datele fiscale ale Banca Revolut Bucuresti Romania preluate de pe site-ul ANAF:

 

Denumire platitor (Banca Revolut Bucuresti):
REVOLUT LTD LONDRA SUCURSALA BUCURESTI
Adresa (Sediu Revolut Romania):
B-dul DIMITRIE POMPEIU   5-7         Et:2      CORP B, BIROU 229A ,CLADIREA HERMES BUSINESS CAMPUS   Bucureşti   sect 2
Judetul:
MUNICIPIUL BUCUREŞTI
Numar de inmatriculare la Registrul Comertului:
J40 /6093 /2022
Act autorizare:
Codul postal:
Telefon:
Fax:
Stare societate:
INREGISTRAT din data 31 Martie 2022
Observatii privind societatea comerciala:
Data inregistrarii ultimei declaratii: (*)
07 Decembrie 2022
Data ultimei prelucrari: (**)
07 Decembrie 2022
Impozit pe profit (data luarii in evidenta):
NU
Impozit pe veniturile microintreprinderilor (data luarii in evidenta):
NU
Accize (data luarii in evidenta):
NU
Taxa pe valoarea adaugata (data luarii in evidenta):
NU
Contributiile de asigurari sociale (data luarii in evidenta):
01-08-2022
Contributia asiguratorie pentru munca (data luarii in evidenta):
01-08-2022
Contributia de asigurari sociale de sanatate(data luarii in evidenta):
01-08-2022
Taxa jocuri de noroc (data luarii in evidenta):
NU
Impozit pe veniturile din salarii si asimilate salariilor (data luarii in evidenta):
01-08-2022
Impozit pe constructii(data luarii in evidenta):
Impozit la titeiul si la gazele naturale din productia interna (data luarii in evidenta):
NU
Redevente miniere/Venituri din concesiuni si inchirieri (data luarii in evidenta):
NU
Redevente petroliere (data luarii in evidenta):
NU