Accesare Credit Revolut Romania

Accesare Credit Revolut Romania in 5 pasi

Vezi in acest articol 5 pasi pentru accesare credit Revolut Romania, rapid, avantajos, online.

Incepand cu anul 2022 optiunea de credit Revolut Romania devine disponibila si clientilor romani care au nevoie de un imprumut rapid online. Astfel, dupa alte cateva tari din Europa in care a lansat acest produs de creditare, Revolut Romania intra in oferta locala pentru imprumut rapid online.

Un imprumut rapid Revolut avantajos

Daca cauti o varianta avantajoasa sa imprumuti rapid bani online, creditul de la Revolut poate fi una din cele mai bune optiuni de pe piata din Romania. Iata cateva caracteristici avantajoase:

Accesare credit Revolut pana la 125.000 lei

Cu 125.000 lei suma pe care o poti imprumuta, credit Revolut Romania este unul dintre cele mai  mare pentru piata creditelor online din Romania.

Ai dobanda fixa pe intreaga perioada de rambursare

Cu o dobanda fixa, intre 6,99 si 15,59%, pe intreaga perioada de derulare a contractului de credit rapid esti ferit de surprizele neplacute ale urcarii dobanzilor, respectiv cresterii ratelor si sumei de rambursat.

Perioada de rambursare lunga, de 60 de luni

Iti poti face calculele de rambursare pe o perioada de maxim 5 ani (60 luni) astfel incat rambursarea creditului Revolut sa nu devina un stres financiar.

Nu ai comisioane de accesare credit Revolut

Atat acordarea creditului Revolut cat si rambursarea anticipata a imprumutului online sunt fara comisioane suplimentare.

100% Credit Online

Toate etapele de aplicare si aprobare de credit Revolut Romania se efectueaza exclusiv online, prin intermediul aplicatiei. De asemenea, gestionarea si rambursarea imprumutului rapid se fac tot exclusiv online.

100% Imprumut Rapid Revolut

Revolut Romania sustine ca verificarea si aprobarea imprumutului rapid online se efectueaza in cateva minute, fiind probabil cel mai rapid proces de acordare credit online din Romania. Dupa aprobare, banii sunt livrati direct in contul tau, si poti sa ii utilizezi din aplicatie, sau de la bancomat cu Cardul Revolut.

Conditii pentru accesare credit Revolut

La momentul startului pentru accesare credit Revolut Romania, in vara anului 2022, imprumuturile rapide erau acordate unui grup limitat de clienti. Se mentioneaza insa ca acest grup se largeste pe masura ce creditul rapid Revolut se promoveaza in Romania. Iata conditiile principale pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a aplica pentru acest produs:

Fiind un credit Revolut Romania, conditia primordiala pentru a fi eligibil pentru acest imprumut rapid este sa fi cetatean roman.

De asemenea, fiind un produs financiar, trebuie sa fi major, respectiv sa ai peste 18 ani impliniti.

Acest imprumut rapid Revolut este acordat de catre Revolut Bank pe teritoriul Romaniei, prin urmare este necesar sa locuiesti in Romania in momentul acordarii creditului online.

Pentru ca cei de la Revolut Romania sa poate aproba imprumutul rapid in scurt timp, este necesar sa verifice veniturile tale. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa ai veniturile declarate la ANAF.

O alta conditie necesara este sa nu ai restante la nici un produs sau serviciu financiar Revolut.

Intreg procesul de aplicare si accesare credit Revolut se desfasoara online. Bineinteles, pentru ca sa poti gestiona acest proces de acordare de imprumut online, trebuie sa ai un telefon cu numar de Romania, si acces la internet. Pe acesta trebuie sa ai instalata aplicatia Revolut, si sa fi logat cu contul tau activ de client.

Toate aceste conditii sunt relativ usor de indeplinit de orice client Revolut din Romania.

Cine poate beneficia de accesare credit Revolut

In acest moment imprumutul rapid online Revolut se adreseaza clientilor a caror venituri pot fi verificate online. Verificarea veniturilor se face de catre Revolut online in baza de date ANAF. Prin urmare trebuie sa ai declarate si inrregistrare veniturile la ANAF pentru a putea beneficia de acest imprumut.

De asemenea, credit Revolut Romania se adreseaza clientilor Revolut care utilizeaza deja aceasta aplicatie, si au deja un istoric de creditare.

Deoarece cererea de astfel de produse de imprumut rapid online este mare in Romania, Revolut intentioneaza sa isi mareasca plaja de potentiali clienti pentru credite. Este posibil ca Revolut sa lanseze credite noi, cu sau fara garantii, sau ofere si alte variante de verificare a veniturilor.

5 pasi pentru acordarea creditului Revolut Romania

Pasul 1. Aplicatia Revolut

Primul pas pentru solicitarea imprumutului rapid Revolut este sa iti instalezi aplicatia daca nu ai facut-o deja. Aplicatia Revolut se instaleaza rapid si usor pe aproape orice telefon smart. Singura conditie e sa ai internetul activ, si cartela cu numar de telefon de Romania.

Imediat dupa instalare se face si verificarea numarului tau de telefon din aplicatie. Pe baza acestui numar de telefon se creaza contul tau de Revolut. Cu acest cont vei aplica si pentru cererea de imprumut rapid Revolut.

Daca ai deja aplicatia instalata, probabil deja o utilizezi si contul tau este Revolut activ si complet functional. Ramane doar sa treci la pasul urmator pentru accesarea creditului Revolut:

Pasul 2. Accesare credit Revolut Romania

In aplicatia Revolut, ai in meniul de sus, ultima optiune Loans (sau Credite). Se deschide o prezentare sumara, si apesi pe Start.

Imediat o sa ajungi la calculatorul de credit (Loan calculator) unde poti sa calculezi concret valoarea creditului, a perioadei de rambursare si a ratelor.

Dupa ce stabilesti suma pe care doresti sa o imprumuti online, vei trece la urmatorul pas, in care vei furniza cateva detalii despre tine si veniturile tale.

Pasul 3. Date personale si acord verificare venituri online

Aici va trebui sa furnizezi date despre natura veniturilor tale. Daca esti angajat permanent cu contract, daca ai o profesie liberala, sau o pensie din care iti obti veniturile necesare pentru rambursarea imprumutului.

Apoi ti se va solicita acordul pentru a prelucra aceste date, precum si pentru a verifica veniturile tale la ANAF. Daca esti de acord cu aceasta procedura, echipa de la credit Revolut Romania va initia imediat demersurile de verificare online a datelor furnizate pentru acordarea cerditului

Pasul 4. Procesare cerere credit Revolut Romania

Revolut Romania sustine ca procesarea si decizia acordarii creditului are o durata de ordinul minutelor. Astfel ca nu va trebui sa astepti foarte mult pentru procesarea cererii de imprumut rapid Revolut.

Vei primi automat pe email acordurile exprimate de tine pentru prelucrarea datelor, precum si rezultatul evaluarii pentru acordarea imprumutului.

Pasul 5. Acordare credit rapid

Daca raspunsul este pozitiv, vei semna in cateva minute contractul de credit Revolut Romania online. Imediat dupa bani vor deveni disponibili in contul tau Revolut in lei. Vei putea sa ii utilizezi direct din aplicatie, pentru transferuri, plati cu cardul Revolut, sau sa faci retrageri cash de la bancomat.

Suport si intrebari frecvente Credit Revolut

Pentru suport legat de imprumutul rapid de la Revolut poti contacta nonstop echipa de relatii clienti prin chatul din cadrul aplicatiei.

Beneficiarii de cont premium de la Revolut beneficiaza de prioritate in acordarea suportului pe chat.

De asemenea, ai la dispozitie si suport telefonic automat, la care primesti raspuns de la robot pe diverse teme de interes si intrebari frecvente.

Detalii despre credit Revolut Romania si in sectiunea de ajutor, chiar pe site, la adresa: https://help.revolut.com/ro-RO/help/credit-products/getting-personal-loans/

Gaseste aici mai multe detalii despre contact Revolut Romania.

 

Update iunie 2023

Peste 500.000 de credite Revolut Romania acordate pana in 2023

Revolut a raportat o creștere remarcabilă în cererile de credit în 2023. Până în prezent, peste jumătate de milion de solicitanți s-au înregistrat pentru opțiunea de creditare, disponibilă începând din august 2022. Printre aceștia, predomină rezidenții din centrele urbane ale României, care beneficiază de venituri substanțial mai mari decât salariul mediu național. Gabriela Simion, reprezentanta Revolut pentru România și Italia, a subliniat interesul mai mare pentru un imprumut rapid Revolut in aceste zone mai populate. Cu toate acestea, compania nu a dezvăluit cifre exacte privind numărul de credite Revolut acordate sau valorile lor. Acest fapt este în conformitate cu politica lor aplicată în toate piețele unde activează în domeniul creditelor online.