Accesare Credit Revolut Romania

Accesare Credit Revolut Romania in 5 pasi

Vezi in acest articol 5 pasi pentru accesare credit Revolut Romania, rapid, avantajos, online.

Incepand cu anul 2022 optiunea de credit Revolut Romania devine disponibila si clientilor romani care au nevoie de un imprumut rapid online. Astfel, dupa alte cateva tari din Europa in care a lansat acest produs de creditare, Revolut Romania intra in oferta locala pentru imprumut rapid online.

Un imprumut rapid Revolut avantajos

Daca cauti o varianta avantajoasa sa imprumuti rapid bani online, creditul de la Revolut poate fi una din cele mai bune optiuni de pe piata din Romania. Iata cateva caracteristici avantajoase:

Accesare credit Revolut pana la 125.000 lei

Cu 125.000 lei suma pe care o poti imprumuta, credit Revolut Romania este unul dintre cele mai  mare pentru piata creditelor online din Romania.

Ai dobanda fixa pe intreaga perioada de rambursare

Cu o dobanda fixa, intre 6,99 si 15,59%, pe intreaga perioada de derulare a contractului de credit rapid esti ferit de surprizele neplacute ale urcarii dobanzilor, respectiv cresterii ratelor si sumei de rambursat.

Perioada de rambursare lunga, de 60 de luni

Iti poti face calculele de rambursare pe o perioada de maxim 5 ani (60 luni) astfel incat rambursarea creditului Revolut sa nu devina un stres financiar.

Nu ai comisioane de accesare credit Revolut

Atat acordarea creditului Revolut cat si rambursarea anticipata a imprumutului online sunt fara comisioane suplimentare.

100% Credit Online

Toate etapele de aplicare si aprobare de credit Revolut Romania se efectueaza exclusiv online, prin intermediul aplicatiei. De asemenea, gestionarea si rambursarea imprumutului rapid se fac tot exclusiv online.

100% Imprumut Rapid Revolut

Revolut Romania sustine ca verificarea si aprobarea imprumutului rapid online se efectueaza in cateva minute, fiind probabil cel mai rapid proces de acordare credit online din Romania. Dupa aprobare, banii sunt livrati direct in contul tau, si poti sa ii utilizezi din aplicatie, sau de la bancomat cu Cardul Revolut.

Conditii pentru accesare credit Revolut

La momentul startului pentru accesare credit Revolut Romania, in vara anului 2022, imprumuturile rapide erau acordate unui grup limitat de clienti. Se mentioneaza insa ca acest grup se largeste pe masura ce creditul rapid Revolut se promoveaza in Romania. Iata conditiile principale pe care trebuie sa le indeplinesti pentru a aplica pentru acest produs:

Fiind un credit Revolut Romania, conditia primordiala pentru a fi eligibil pentru acest imprumut rapid este sa fi cetatean roman.

De asemenea, fiind un produs financiar, trebuie sa fi major, respectiv sa ai peste 18 ani impliniti.

Acest imprumut rapid Revolut este acordat de catre Revolut Bank pe teritoriul Romaniei, prin urmare este necesar sa locuiesti in Romania in momentul acordarii creditului online.

Pentru ca cei de la Revolut Romania sa poate aproba imprumutul rapid in scurt timp, este necesar sa verifice veniturile tale. Pentru ca acest lucru sa fie posibil, trebuie sa ai veniturile declarate la ANAF.

O alta conditie necesara este sa nu ai restante la nici un produs sau serviciu financiar Revolut.

Intreg procesul de aplicare si accesare credit Revolut se desfasoara online. Bineinteles, pentru ca sa poti gestiona acest proces de acordare de imprumut online, trebuie sa ai un telefon cu numar de Romania, si acces la internet. Pe acesta trebuie sa ai instalata aplicatia Revolut, si sa fi logat cu contul tau activ de client.

Toate aceste conditii sunt relativ usor de indeplinit de orice client Revolut din Romania.

Cine poate beneficia de accesare credit Revolut

In acest moment imprumutul rapid online Revolut se adreseaza clientilor a caror venituri pot fi verificate online. Verificarea veniturilor se face de catre Revolut online in baza de date ANAF. Prin urmare trebuie sa ai declarate si inrregistrare veniturile la ANAF pentru a putea beneficia de acest imprumut.

De asemenea, credit Revolut Romania se adreseaza clientilor Revolut care utilizeaza deja aceasta aplicatie, si au deja un istoric de creditare.

Deoarece cererea de astfel de produse de imprumut rapid online este mare in Romania, Revolut intentioneaza sa isi mareasca plaja de potentiali clienti pentru credite. Este posibil ca Revolut sa lanseze credite noi, cu sau fara garantii, sau ofere si alte variante de verificare a veniturilor.

5 pasi pentru acordarea creditului Revolut Romania

Pasul 1. Aplicatia Revolut

Primul pas pentru solicitarea imprumutului rapid Revolut este sa iti instalezi aplicatia daca nu ai facut-o deja. Aplicatia Revolut se instaleaza rapid si usor pe aproape orice telefon smart. Singura conditie e sa ai internetul activ, si cartela cu numar de telefon de Romania.

Imediat dupa instalare se face si verificarea numarului tau de telefon din aplicatie. Pe baza acestui numar de telefon se creaza contul tau de Revolut. Cu acest cont vei aplica si pentru cererea de imprumut rapid Revolut.

Daca ai deja aplicatia instalata, probabil deja o utilizezi si contul tau este Revolut activ si complet functional. Ramane doar sa treci la pasul urmator pentru accesarea creditului Revolut:

Pasul 2. Accesare credit Revolut Romania

In aplicatia Revolut, ai in meniul de sus, ultima optiune Loans (sau Credite). Se deschide o prezentare sumara, si apesi pe Start.

Imediat o sa ajungi la calculatorul de credit (Loan calculator) unde poti sa calculezi concret valoarea creditului, a perioadei de rambursare si a ratelor.

Dupa ce stabilesti suma pe care doresti sa o imprumuti online, vei trece la urmatorul pas, in care vei furniza cateva detalii despre tine si veniturile tale.

Pasul 3. Date personale si acord verificare venituri online

Aici va trebui sa furnizezi date despre natura veniturilor tale. Daca esti angajat permanent cu contract, daca ai o profesie liberala, sau o pensie din care iti obti veniturile necesare pentru rambursarea imprumutului.

Apoi ti se va solicita acordul pentru a prelucra aceste date, precum si pentru a verifica veniturile tale la ANAF. Daca esti de acord cu aceasta procedura, echipa de la credit Revolut Romania va initia imediat demersurile de verificare online a datelor furnizate pentru acordarea cerditului

Pasul 4. Procesare cerere credit Revolut Romania

Revolut Romania sustine ca procesarea si decizia acordarii creditului are o durata de ordinul minutelor. Astfel ca nu va trebui sa astepti foarte mult pentru procesarea cererii de imprumut rapid Revolut.

Vei primi automat pe email acordurile exprimate de tine pentru prelucrarea datelor, precum si rezultatul evaluarii pentru acordarea imprumutului.

Pasul 5. Acordare credit rapid

Daca raspunsul este pozitiv, vei semna in cateva minute contractul de credit Revolut Romania online. Imediat dupa bani vor deveni disponibili in contul tau Revolut in lei. Vei putea sa ii utilizezi direct din aplicatie, pentru transferuri, plati cu cardul Revolut, sau sa faci retrageri cash de la bancomat.

Suport si intrebari frecvente Credit Revolut

Pentru suport legat de imprumutul rapid de la Revolut poti contacta nonstop echipa de relatii clienti prin chatul din cadrul aplicatiei.

Beneficiarii de cont premium de la Revolut beneficiaza de prioritate in acordarea suportului pe chat.

De asemenea, ai la dispozitie si suport telefonic automat, la care primesti raspuns de la robot pe diverse teme de interes si intrebari frecvente.

Detalii despre credit Revolut Romania si in sectiunea de ajutor, chiar pe site, la adresa: https://help.revolut.com/ro-RO/help/credit-products/getting-personal-loans/

Gaseste aici mai multe detalii despre contact Revolut Romania.

Update iunie 2023

Accesare Credit Revolut de peste 500.000 de romani pana in 2023

Revolut a raportat o crestere remarcabila in cererile de credit in 2023. Pana in prezent, peste jumatate de milion de solicitanti s-au inregistrat pentru optiunea de creditare, disponibila incepand din august 2022. Printre acestia, predomina rezidentii din centrele urbane ale Romaniei, care beneficiaza de venituri substantial mai mari decat salariul mediu national. Gabriela Simion, reprezentanta Revolut pentru Romania si Italia, a subliniat interesul mai mare pentru un imprumut rapid Revolut in aceste zone mai populate. Cu toate acestea, compania nu a dezvaluit cifre exacte privind numarul de credite Revolut acordate sau valorile lor. Acest fapt este in conformitate cu politica lor aplicata in toate pietele unde activeaza in domeniul creditelor online.

Imprumut Revolut Romania majorat pana la 200.000 Lei

Revolut Bank introduce o oferta inovatoare pentru clientii sai din Romania, extinzand limita maxima a creditelor de consum in lei la 200.000 lei, cu o majorare de 60%. Conform reprezentatilor companiei aceasta oferta de imprumut Revolut este disponibila pana la sfarsitul lunii iulie 2023.

Anterior, limita superioara a sumei pe care o puteau obtine clientii pentru un imprumut Revolut era de 125.000 lei. Revolut Romania a hotarat insa sa creasca semnificativ limita maxima a creditului Revolut, ajungand la 200.000 lei.

Pentru creditele de nevoi personale in lei, dobanda fixa variaza intre 7,99% si 16,99%, pe intreaga perioada de rambursare de cel mult 60 de luni. Nu se aplica alte conditii precum incheierea unei asigurari de viata sau transferul venitului in contul Revolut.

Obtinerea unui imprumut Revolut se realizeaza exclusiv in lei, iar procesul este 100% digital, prin intermediul aplicatiei Revolut. Se elimina birocratia si vizitele inutile la banca, inclusiv analiza detaliata a profilului clientului si a capacitatii de rambursare a imprumutului Revolut. Nu se solicita documente tiparite sau alte forme materiale de documentare a cererii.

Contractul de credit Revolut se semneaza electronic, utilizand o semnatura calificata, iar fondurile sunt imediat transferate in contul clientului.

Conditii Credit Revolut 2023: Aceasta oferta de credit rapid este valabila pentru toti clientii Revolut rezidenti in Romania, care au varsta minima de 18 ani si un istoric favorabil la Biroul de Credit. Veniturile provenite din salarii, pensii sau profesii liberale pot fi verificate din surse oficiale. Clientii care au accesat un credit Revolut pana in prezent au inregistrat, in medie, venituri lunare cu 50% peste nivelul mediu national.

Obtinerea si administrarea unui imprumut Revolut este foarte usoara. Se ofera optiuni flexibile, inclusiv schimbarea datei de plata a ratei, obtinerea extrasului de cont sau rambursarea anticipata a imprumutului Revolut. Toate acestea fara taxe sau comisioane suplimentare.

Aceasta extindere a optiunilor si sumei disponibile pentru imprumut Revolut se doreste un raspuns la nevoilor clientilor, oferindu-le acces simplu si rapid la resurse financiare.